Wat vinden mannen van dronken vrouwen?

1813

Wat vinden mannen van dronken vrouwen?

09-03-2016 - Artikelen

Tijdens het stappen drinken we allemaal wel eens een glaasje te veel. Een ladderzatte vrouw op de bar, vinden we dat aantrekkelijk of niet?


In principe is het antwoord op deze vraag makkelijk in één woord te vangen: onaantrekkelijk. Gewoon een totale afknapper als een chick als een losgeslagen marionettenpop op de dansvloer om je heen staat te hangen. Maar aangezien de ene vrouw de andere niet is en het begrip ‘dronken’ net zoveel varianten kent als de schoenencollectie van Patricia Paay, geef ik voor jullie een toelichting.

Laat ik beginnen met te zeggen dat iedereen lekker moet doen wat ie zelf wil. Als je een hele avond Fristi wil drinken dan is dat natuurlijk prima. Als je de hele avond aan de Sambuca gaat is dat ook goed. Jouw keuze, bovendien zal je in beide gevallen toch wel aan het eind van de avond boven de toiletpot hangen.

Elke vrouw reageert weer anders op een glaasje te veel. Het leuke hieraan is dat sommigen gedurende een stapavond totaal van karakter veranderen. Zo kan het zijn dat iemand die normaal gesproken braaf en introvert is, ineens na een paar drankjes op de bar is geklommen en tegen de tap aan het schuren is. Dat is misschien wel het leukste type dronkenschap. Niet in de laatste plaats om de foto’s die de persoon in kwestie de volgende dag het schaamrood op de kaken bezorgt. Maar mannen houden van spontaniteit –mits een beetje in toom gehouden- en als je op de bar gaat dansen sta je vaak al met 1-0 voor.

Maar helaas zijn er ook minder leuke varianten. Zo is er het Marionettentype. Dat type is nuchter al niet vies van een beetje aandacht, maar als de alcohol eenmaal vat op haar heeft is het hek al helemaal van de dam. De dame kiest willekeurige een slachtoffer uit op de dansvloer waar ze vervolgens de rest van de avond omheen blijft hangen alsof haar ledematen ieder een eigen wil hebben. Aangezien de man waar zij omheen danst waarschijnlijk al een tijdje droogstaat is hij ook niet heel kieskeurig meer, en besluiten ze samen naar buiten te gaan. Maar als na een potje tongworstelen de dame een prachtige pizza maakt voor de schoenen van haar minnaar, is voor beiden de pret wel gedaan. Of je bent zo dronken dat je gewoon verder gaat met tongen, maar laten we daar niet aan denken.

Het is overbodig te zeggen dat mannen aan deze variant van dronkenschap niet de schoonheidsprijs toekennen.

Het zijn twee uitersten die ik hier beschrijf en er zijn nog vele andere te verzinnen, maar daar biedt deze column niet de ruimte toe. Laten we concluderen dat alcohol een positief effect heeft als de persoon, vrouw óf man, de grens bij zichzelf een beetje kent. Of niet, mag ook, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

En de kots mag je zelf opruimen.

 

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 09-03-2016