Wat vinden mannen eigenlijk aantrekkelijk aan Geraldine Kemper?

2359

Wat vinden mannen eigenlijk aantrekkelijk aan Geraldine Kemper?

22-01-2015 - Artikelen

Lezers van het mannenblad FHM kronen het gevonden Sterretje van BNN, Geraldine Kemper, tot meest begeerde vrijgezelle dame van Nederland. Ze weet de harten van vele mannen te veroveren. Maar hoe doet Gerrie dat eigenlijk?


1: Alledaagse schoonheid

Geraldine Kemper is in zekere zin de alledaagse vorm van schoonheid. De vrouw die je op straat tegen zou kunnen komen en je achter laat met staar. Het soort vrouw waarvan je zegt dat ze een typische girl next door is. Het type vrouw dat zo je buurvrouw had kunnen zijn. Helaas is ze dat niet.

 

2: Ze begrijpt dat vrouwen lastig kunnen zijn/mannenvriend

Geraldine verkondigde ooit dat ze meer een man is. Qua denken dan. Ze vindt dat vrouwen soms moeilijk kunnen zijn. Ook beschikt ze dus over zelfkennis en dat is wéér een pluspunt voor op de pluspuntenstapel. Let op: ook heeft ze veel mannen als vriend en dat is voor mannen minder positief. Een beetje jaloezie is bij ons ook niet vreemd.

 

3: Ze vindt seks met vrouwen interessant.

Leuk voor een gezamenlijke hobby op de zondagmiddag. Ze zegt geen biseksueel te zijn, althans dat denkt ze, maar het gaat haar puur om de lichamelijke aantrekkingskracht. Ze vindt vrouwenlichamen veel mooier vanwege de ronde vormen en sierlijkheid. Pluspunt voor mannen: Bobbi Eden gaf enkele weken geleden aan te willen scharen met Gerrie.

 

4: Ze hoeft geen droomtrouwerij.

Voor de Volendamse televisiester geen ja-woord onder de Brug der Zuchten terwijl je kramprachtig elkaar kust in je schommelende Italiaanse kano. Dat scheelt voor mannen dus veel geld en geregel (we hebben heus wat voor jullie over, maar er zijn grenzen). Echter, de reden waarom ze niet gelooft in het huwelijk is niet zo leuk. Daarom steken wij collectief de middelvinger op voor de vader van Geraldine.

 

5: Ze is een ware strijdster

In Expeditie Robinson liet ze de oervrouw in zichzelf naar boven komen en greep net de eerste plaats mis in de finale. Wat meer bijgebleven is, was haar uitspraak over haar seksuele behoeftes. Echter stelde ze dit later bij door te zeggen dat ze liever eten had dan seks.

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 22-01-2015