Wat vinden mannen aantrekkelijk aan een MILF?

33896

Wat vinden mannen aantrekkelijk aan een MILF?

10-12-2013 - Hij antwoordt

Een MILF, daar zegt geen enkele man nee tegen. Maar hoe komt dat eigenlijk? Wat heeft een MILF dat andere vrouwen niet hebben? Lees het in deze ‘Hij antwoordt’!


foto: David Barrie

foto: David Barrie

In de rubriek hij antwoordt wordt elke week een vraag van een vrouw beantwoord. Heb jij ook een vraag? Stuur hem op (met naam en leeftijd) naar zeihij@gmail.com  en misschien wordt jouw vraag uitgekozen en eerlijk beantwoord door mannen.

Judith (18): Wat vinden mannen aantrekkelijk aan een MILF?

MILF, de afkorting van het ordinaire Mother I’d Like to Fuck. Alle jongeren zijn ondertussen wel bekend met dit begrip. De vraag is wat mannen daar nou zo bijzonder aan vinden en of ze het überhaupt wel echt zo aantrekkelijk vinden als iedereen denkt.

Laten we eerst antwoorden op de laatste vraag. We denken dat we voor alle mannen kunnen spreken als we zeggen dat een MILF aantrekkelijk is. Nou moeten we daarbij natuurlijk vermelden dat het uiterlijk het belangrijkste is. Een mooie vrouw zonder baby, is aantrekkelijker dan een lelijke vrouw met baby.

Maar wat maakt zo’n MILF nou eigenlijk aantrekkelijk? Allereerst heeft het misschien wel te maken met de uitdaging. Je zult veel uit de kast moeten halen om een oudere vrouw te kunnen versieren. Een oudere vrouw zal, denken wij, niet snel op een onvolwassen man vallen. Je moet de MILF dus echt wat te bieden hebben. Het zogenaamde scoren van een oudere vrouw is dus eigenlijk een soort trofee.

Daarnaast is het spannend om een MILF te verleiden. Aangezien zij ouder is en zelfs al een kind heeft gebaard, weet je dat ze ervaring heeft. Je zult dus aan haar hoge verwachtingspatroon moeten voldoen. Daarbij is het vaak zo dat de dame in kwestie het niet aan de grote klok wil hangen. Die geheimhouding geeft een extra spannend karakter aan een avondje met een MILF.

Tot slot kunnen we ook gewoon vaststellen dat het een hype is. Iemand heeft ooit het lekker klinkende MILF bedacht en sindsdien wordt elke oudere vrouw zo bestempeld. De vraag of een vrouw een kind heeft is dus eigenlijk ondergeschikt aan de leeftijd.

De conclusie op de vraag van Judith is dus eigenlijk dat het begrip MILF niet helemaal eer doet aan de situatie. Het gaat meer om de leeftijd, dan om het feit dat een vrouw kinderen heeft. Het komt dus vooral doordat een oudere vrouw een uitdaging is en ervaring uitstraalt, dat mannen het aantrekkelijk vinden.              

Zeihij.nl is verder gegaan op YouTube! Wil je weten wat mannen denken tijdens de seks? Check het filmpje!

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 10-12-2013