1404

Hij antwoordt: Waarom vallen mannen op vrouwen met macht?

14-11-2014 - Hij antwoordt

In de rubriek ‘Hij antwoordt’ worden vragen van vrouwen beantwoord. Heb jij ook een vraag? Stuur hem op naar info@zeihij.nl. Wie weet wordt jouw vraag uitgekozen en eerlijk beantwoord door de mannen van Zeihij. Mannen hebben een verschrikkelijke zwak voor knappe vrouwen met (een beetje) macht. Een bekend voorbeeld is de sexy lerares met een bril […]


Waarom vallen mannen op vrouwen met macht?

In de rubriek ‘Hij antwoordt’ worden vragen van vrouwen beantwoord. Heb jij ook een vraag? Stuur hem op naar info@zeihij.nl. Wie weet wordt jouw vraag uitgekozen en eerlijk beantwoord door de mannen van Zeihij.

Mannen hebben een verschrikkelijke zwak voor knappe vrouwen met (een beetje) macht. Een bekend voorbeeld is de sexy lerares met een bril met zwart montuur, blond haar en mantelpakje en hakjes aan. Knappe politieagentes laten de hormonen over het algemeen ook wel gieren bij de mannelijke populatie. Of zelfs koningin Maxima. ‘Maar waarom vinden mannen dit eigenlijk zo leuk?’, hoor ik jullie vrouwen denken. Lieve dames, daarom schrijf ik voor zeihij: om jullie soms ook wat inzicht te verschaffen in het mannelijke geslacht. Hieronder leg ik jullie haarfijn uit waarom mannen dit type vrouw zo interessant vinden.

1. Mannen weten dat ze onbereikbaar zijn

Wij weten ook wel dat we nooit gaan flikflooien met Maxima of dat we na de les even mogen blijven bij die knappe lerares. Maar dat maakt het juist zo interessant. Het onbereikbare is tegelijkertijd het spannende. Tegen een knappe lerares ben je toch geneigd om nét wat aardiger te doen en dan kan je net zo goed een (loze) poging wagen in de vorm van een afgezaagd compliment. Maar het maakt niet uit, want ze is toch out of your league. Net zoals Maxima. Ze ziet er goed uit, maar omdat ze toevallig onze koningin is zal het nooit wat worden. Maar misschien waag ik ooit een move richting Maxima, je weet het maar nooit natuurlijk.

2. De vrouw heeft een bepaalde macht

De vrouw zit in een bepaalde machtspositie en dat trekt ons mannen aan. Behalve het feit dat ze hierdoor onbereikbaar zijn, geeft het een soort spanning dat de vrouw de macht heeft. In een samenleving waarin de man dominant is en de meeste machtsposities bekleedt, zijn de rollen voor heel even een beetje omgedraaid en dat kan best aantrekkelijk zijn. Zeker bij een goed uitziende politieagente zou dit het geval zijn. Ze kan je immers zomaar arresteren of iets dergelijks. En eerlijk, een vrouw met een beetje power is onweerstaanbaar sexy. Ik zou me vrijwillig laten oppakken in ieder geval.

 3. De vrouwen in kwestie zijn vaak veel ouder

Natuurlijk is er ook nog het bekende ‘MILF’ aspect. MILF staat voor ‘Mother I Like to Fuck’. De oorspronkelijke betekenis van een MILF is simpelweg een knappe moeder. In de praktijk wordt echter elke knappe vrouw boven de 30 aangeduid als een MILF, hoewel ze vaak niet eens in het bezit is van kleine koters. De knappe vrouwen die bepaalde machtsposities bekleden zijn meestal wat ouder. Dat is aantrekkelijk. Ik persoonlijk val gewoon op oudere vrouwen. En met ‘ouder’ bedoel ik niet 60 + … Het MILF-aspect, plus de machtspositie en de onbereikbaarheid maakt dit type vrouw vaak onweerstaanbaar. Wij mannen veranderen dan in slappe, zachtaardige schepsels.

Ik hoop dat jullie vrouwen na het lezen van deze column weer een beetje meer toegang hebben verkregen tot het mannelijke brein, want ook wij zijn soms maar moeilijk te doorgronden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 14-11-2014