Waarom minder make-up een goed idee is

1477

Waarom minder make-up een goed idee is

04-03-2015 - Artikelen

Er verschijnen foto’s van Kate Upton zonder make-up. Is dat goed of slecht nieuws?


In het Zeihij-boek kun je lezen hoe wij pleiten voor minder make-up; natural beauty’s zijn toch echt mooier.  Hoewel een rood, bevlekt gezicht nou ook niet bepaald het toppunt van sexy is.

Deze foto’s van Kate Upton domineren het internet. De vlekken op haar voorhoofd verraden een onzuivere huid en het pincet bij haar bovenlip duiden op enkele zwarte haren. Inderdaad is het een wereld van verschil vergeleken met de Kate die we kennen. Maar zelfs imperfecties kunnen heel sexy zijn.

Kate-Upton-without-Makeup_icloud

Zelfvertrouwen

Want het 22-jarige model gaat wel vaker de deur uit zonder make-up, waarmee ze laat zien dat ze prima in haar vel zit. En vrouwen vol zelfvertrouwen zijn enorm aantrekkelijk. Zelfs mét rode vlekken. En waarom zouden andere vrouwen dan niet haar voorbeeld volgen? Volgens sommigen is dat ook juist de reden dat Kate zonder smeersels over straat loopt: ze wilt een statement maken.

‘Too much’

Maar volgens de knappe blondine zelf draagt ze niet zo veel make-up omdat het dan een beetje too much wordt. “Ik ben een prater, heb geen filter en lach altijd. Als ik dan ook nog eens onder de make-up zit, denken mensen: whoa het is te veel!”

Hoewel Kate over het algemeen geen natural beauty is, denk ik dat alle mannen het er over eens zijn. We zouden nog steeds wel een beschuitje met Kate willen eten.

Draag jij veel make-up om vlekjes te verdoezelen? Of sluit je aan bij Kate haar standpunt?

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 04-03-2015