Vijf redenen waarom wij vrouwen haten

11662

Vijf redenen waarom wij vrouwen haten

08-03-2015 - Artikelen

We doen altijd wel alsof we vrouwen leuk vinden, maar stiekem haten we ze gewoon.


Het is vandaag internationale vrouwendag, denk je werkelijk dat we een negatief artikel over jullie zouden schrijven? NATUURLIJK NIET! Hier vijf dingen waarom wij zoveel van jullie houden:

1. Jullie zijn lekker zacht.

Wij mannen zijn lompe, harige en vieze wezens, maar jullie zijn dat juist helemaal niet. Hoe mooi en zacht de huid van vrouwen is verrast ons keer op keer. Ken je Robijntje? (het beertje van Robijn) Dat dus.

2. Jullie zijn zorgzaam.

We doen ons best wel, maar we blijven een beetje lompe kerels. De genegenheid die jullie ons dagelijks geven maakt jullie echt onmisbaar.

3. We begrijpen jullie niet.

Het is een cliché, maar jullie vrouwen blijven een mysterie. Al blijven we ons hele leven proberen om dit mysterie te ontrafelen, stiekem vinden we het wel fijn dat jullie ondoorgrondelijk zijn.

4. Jullie hebben wel een agenda.

Wij mannen leven van dag tot dag, terend op onze impulsen. Overal komen we net iets te laat aankakken. We weten, we kunnen niet beter. Jullie zijn onze gids in het donker, onze wijze raad in het licht.

5. Jullie zijn onze grootste inspiratiebron

De grootste romans, de ontroerendste films, de mooiste liedjes; wij mannen worden vaak gewezen op onze nonchalante en tamelijk luie levenswijze, maar zonder jullie zouden we pas echt slonzige zwijnen zijn. Jullie geven ons zoveel inspiratie en gedrevenheid, je zou er haast een website over kunnen oprichten.

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 08-03-2015

  • pan

    mike van der velde is een pannekoek