Op deze 5 manieren laat je een man zich mannelijker voelen

711

Op deze 5 manieren laat je een man zich mannelijker voelen

  1. Laat mannen betalen. Het feit dat de man de kost verdient is ondertussen al aan het afbrokkelen, maar laat je man af en toe betalen. Want ondanks dat de emancipatie zijn werk heeft gedaan en wij mannen daardoor niet meer de volledige regie hebben, geef je hem het gevoel dat hij de touwtjes […]


 

  • 1. Laat mannen betalen.

Het feit dat de man de kost verdient is ondertussen al aan het afbrokkelen, maar laat je man af en toe betalen. Want ondanks dat de emancipatie zijn werk heeft gedaan en wij mannen daardoor niet meer de volledige regie hebben, geef je hem het gevoel dat hij de touwtjes in handen heeft.

  • 2. Zeg dat hij een groot geslachtsdeel heeft.

Ondanks dat vrouwen vaak beweren dat grootte niet zo belangrijk is, is het toch belangrijk dat je tegen je man zegt dat hij een grootte heeft. Door hem het gevoel te geven dat hij bijzonder groot geschapen is maak je hem een echt alfamannetje.

  • 3. Zeg dat je de deksel van een potje niet loskrijgt.

Al krijg je zelf met gemak dat potje appelmoes open, doe toch maar net alsof het je niet lukt. Als vervolgens je man het potje openmaakt krijg je de vraag: ‘Kreeg je hem echt niet zelf open?’ Speel het spelletje mee door ‘nee’ te zeggen en je man zal met een triomfantelijk gezicht gaan eten.

  • 4. Laat hem de klusjes doen.

Een lampje kapot? Natuurlijk kun je dat prima zelf vervangen, maar doe dat niet. Stel je enigszins afhankelijk op door te vragen of je man dat alsjeblieft wil doen. Het gevoel dat wij onmisbaar zijn, zorgt ervoor dat we ons een echte man voelen.

  • 5. Laat hem de boodschappentas dragen.

Natuurlijk zitten wij mannen niet te wachten op die loodzware boodschappentas, maar dat jullie de tas dragen is geen optie. Wij zijn mannelijk, dus wij dragen de tas. Kom ook niet met de vraag: ‘ Zullen we allebei één kant dragen?’ Want dat tast ons eergevoel ernstig aan.

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 29-05-2014