Natascha McElhone, ik hou van je

1634

Natascha McElhone, ik hou van je

13-02-2015 - Artikelen

Er zijn veel vrouwen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, maar hij bonkt altijd mijn borstkas uit als ik Natasha McElhone zie verschijnen op mijn beeldscherm. Ik hoor jullie denken: ‘Wie is dat in vredesnaam?’ Om een eventueel misverstand de wereld uit te helpen: ze is geen pornoster. Ze is een theater-,film- en televisieactrice. Ze is het bekendst door haar rol in de Truman Show en haar rol in de serie Californication. Door Californication heb ik haar uitgebreid kunnen bestuderen en ik ben meteen verliefd geworden op haar, en eigenlijk nog meer op de vrouw die ze speelt in die serie. (Overigens de beste serie die ik ooit gekeken heb, so start watching!)


In de serie speelt ze Karen, de vrouw van Hank Moody (gespeeld door David Duchovny). Hank is een seksverslaafde schrijver die ook wel van een drankje houdt. En van andere vrouwen. Door de seizoenen heen maken ze veel mee. Hank wil niet trouwen met Karen, en ondertussen gaat Hank een ontelbaar aantal keren vreemd. Maar 1 ding vormt de kern van de serie: de oneindige liefde die Hank voor Karen koestert. Of ze nou bij elkaar zijn, uit elkaar of alleen seks hebben; hij houdt van haar. En zij van hem. Maar wat maakt Natascha nou zo geweldig? Hieronder de 6 belangrijkste redenen.

 

  1. Ze is een volwassen vrouw

Sorry, daar is ie weer. De moeder-factor. In de serie heeft ze samen met Hank een kind genaamd Becca. En ja, dat maakt haar logischerwijs een moeder. Een hele aantrekkelijke moeder. De term MILF wil ik hier niet gebruiken, omdat dat tekort doet aan de rol die ze neerzet in de serie en aan de schoonheid die ze uitstraalt. Maar ze speelt het enorm aantrekkelijk. Ten tijde van seizoen 1 van Californication in 2008 was ze al bijna 40. Op het moment is ze 45 en ze is nog steeds verpletterend sexy. Je merkt dat het geen meisje meer is, maar een volwassen vrouw. Ze is ondeugend en verantwoordelijk tegelijk. Plus het feit dat ze enorm zorgzaam is. Bingo!

 

  1. Ze blijft van Hank houden

Hank wisselt vaker van vrouw dan menig man van sokken. Hij gaat enorm vaak vreemd en liegt en bedriegt Karen waar ze bijstaat. In seizoen 1 zijn ze al niet meer bij elkaar door Hanks slippertjes in het verleden. Hank blijft eigenlijk altijd achter Karen aangaan hoewel hij vaak wordt afgewezen. Toch blijft ze van hem houden. Ze beschermd zichzelf door hem telkens af te wijzen, maar verlangt ondertussen enorm naar hem. Dat is sexy. Een vrouw die ondanks al die dingen toch van je blijft houden en naar je verlangt. You go Karen!

 

  1. Ze is zichzelf

Soms ligt het er bij een vrouw te dik op. Je ziet dat haar rokje zo kort is omdat ze wil dat de mannen toch even omkijken. Je ziet dat het een push-up BH is, zodat wij mannen stiekem naar haar borsten proberen te kijken omdat ze haar voorgevel zwaar heeft geaccentueerd. Natascha doet dit allemaal niet in de serie. Ze heeft altijd relatief simpele kleding aan, doch vrouwelijk en stijlvol. Ze is geen meisje meer, die per se indruk wil maken. Ze is een volwassen vrouw en ze is zichzelf. En één van de beste dingen? Haar kapsel. Ze heeft lang blond haar, wat een beetje slordig zit en pluist. Op een of andere manier straalt dit karakter uit. Dus dames, je hoeft niet altijd uren voor de spiegel te staan om indruk op ons te maken. Als je haar een beetje slordig zit vinden we dat vaak schattiger.

 

  1. Ze is Brits

Ja, je leest het goed. Niet zoals vele andere filmsterren dartelt ze over de rode loper met zo’n standaard Amerikaanse girl-next-door uitspraak, maar ze verovert mannenharten met haar Britse accent. Want ze is geboren in Londen! In de serie verbergt ze haar accent een beetje omdat Californication zich natuurlijk in Californië afspeelt. In interviews komt haar accent echter wel duidelijk naar voren. Tsja, het heeft toch iets aandoenlijks.

 

  1. Haar mooie glimlach

Ik denk dat ik niet genoeg woorden in mijn vocabulaire heb om haar lach te beschrijven, maar ik ga mijn best doen. Als ze lacht is het gracieus, sierlijk, vrouwelijk, sexy, uitdagend, zorgzaam en lief tegelijk. Kan dat allemaal? Ja, dat kan zeker. Ze kan uitdagend lachen alsof ze op dat moment seks wil. Maar ze tovert soms ook een smile tevoorschijn die zegt: ‘Ik hou van je, kom bij me liggen en hou me vast’. Als een vrouw zo naar me zou lachen, dan scoort ze bonuspunten hoor.

 

  1. Haar fonkelende ogen

Vrouwen onderschatten vaak het belang van ogen voor hun uiterlijk. Ze doen er alles aan om er goed uit te zien. De nieuwste collectie van de Zara, haar geföhnd, nagels gelakt, make-up gedaan, maar dan staan ze erbij te kijken alsof hun oma 2 dagen geleden is gestorven. Als je ogen geen vonken uitstralen kun je nog zo je best hebben gedaan op je uiterlijk, ik word er niet koud of warm van. Natascha straalt leven uit. Het lijkt alsof de vonken van haar ogen afspatten. Haar glinsterende ogen spreken boekdelen.

 

Misschien is het maar het beste om dit allemaal zelf te ondervinden. Ga Californication kijken en wordt óók verliefd op deze mooie vrouw. Voor de vrouwen: jullie kunnen leren van deze vrouw. Ontdek welke dingen je echte schoonheid kunnen verschaffen. Om deze liefdevolle monoloog af te sluiten: Natascha, je bent een van de mooiste vrouwen die ik ooit heb gezien en als ik je ooit tegenkom wil ik in ieder geval heel even met je knuffelen. Al is het maar voor een paar seconden.

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 13-02-2015

  • killian

    Dit.