Kunnen mannen en vrouwen vrienden zijn?

672

Kunnen mannen en vrouwen vrienden zijn?

26-11-2013 - Hij antwoordt

In de rubriek hij antwoordt wordt elke week een vraag van een vrouw beantwoord. Heb jij ook een vraag? Stuur hem op (met naam en leeftijd) naar zeihij@gmail.com  en misschien wordt jouw vraag uitgekozen en eerlijk beantwoord door mannen.  Lysanne (20): Kunnen mannen en vrouwen vrienden zijn? De vraag of mannen en vrouwen vrienden kunnen zijn, […]


Bron: Marc Cornelis

foto: Marc Cornelis

In de rubriek hij antwoordt wordt elke week een vraag van een vrouw beantwoord. Heb jij ook een vraag? Stuur hem op (met naam en leeftijd) naar zeihij@gmail.com  en misschien wordt jouw vraag uitgekozen en eerlijk beantwoord door mannen. 

Lysanne (20): Kunnen mannen en vrouwen vrienden zijn?

De vraag of mannen en vrouwen vrienden kunnen zijn, is een vraag die altijd een hoop discussie oplevert. Ook bij ons op de redactie was er veel discussie over, maar uiteindelijk waren we het toch eens met elkaar.

Mannen en vrouwen kunnen gewoon vrienden zijn, maar dat komt bijna nooit voor. Bijna altijd wil één van de twee wel meer en soms zelfs allebei. Dat hoeft dus niet te betekenen dat vrienden meteen een relatie met je willen. Soms kan het ook gewoon fysieke aantrekkingskracht zijn. Toch kwamen er voorbeelden op onze redactie naar voren, waarbij de vriendschap tussen verschillende sekse wel zonder wederzijdse aantrekkingskracht was.

Gek genoeg zijn het vaak de mannen die wel meer zouden willen, terwijl vrouwen denken aan pure vriendschap. Volgens Quest komt dat doordat vriendschappen tussen mannen en vrouwen voor de mensheid relatief gezien nieuw zijn.  Mannen hebben dus nog een beetje last van hun oerinstincten.

Zie hier het bewijs dat vriendschap tussen mannen en vrouwen nagenoeg onmogelijk is:

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 26-11-2013