Je vader; de grootste seksbom van 2015?!

2322

Je vader; de grootste seksbom van 2015?!

26-05-2015 - Artikelen

Nee, dat was geen incestueuze insinuatie. Vinden we niet leuk, doen we niet aan mee, het toppunt van ranzigheid had ik immers vorige week toch wel bereikt met mijn openlijke MILF-fantasietjes? Maar wat heeft deze wanstaltige kop dan wel te betekenen?


Dames, na wat koppensnellen op het wereldwijde web kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat jullie grootste (natte) droom van dit moment een dadbod is. Huh, wablief?! In gewoon algemeen beschaafd Nederlands spreken we dan al gauw van een kerel met een beetje een bierbuik, en een nogal relaxte attitude richting alles waarvoor maar een ietsje pietsje fysieke inspanning is vereist. Je vader dus, tenzij je luistert naar de naam Schwarzenegger.

Aay, da’s even schrikken voor vriendjelief. Jullie grootste droom is voor hem meteen zijn reinste nachtmerrie. De beste jongen heeft hoogstwaarschijnlijk het afgelopen half jaar zijn complete sociale leven opgegeven om zich elke avond in het zweet te werken, in de donkere naar machozweet meurende krochten van de lokale sportschool, zodat jij, de belangrijkste persoon in zijn hele leven (oh shit, nu spreek ik mezelf tegen) zich deze zomer niet voor hem zou schamen op het strand van een willekeurige Mediterrane Easyjetbestemming.

En wat blijkt nu?! Door een onverwachte collectieve wijvenfetish is hij nu het toppunt van onopwindendheid, en valt hem hoongelach van andere meiden op het tijdelijk door Nederlandse toeristen gekoloniseerde strand van een idyllische Griekse badplaatsje ten deel. Want zo’n harde legoblokjesbuik ligt alles behalve zacht, warm en knuffelig. En naast zo’n adonisfiguur (dat is Grieks voor opgepompte Henkie) realiseren jullie je des te meer dat vrouwen veelal wel degelijk het zwakke geslacht zijn als het aankomt op de goede voornemens. En dat doet pijn! Als je de media moet geloven is een dadbod aan je zij dus een flinke impuls voor jullie eigen kwetsbare egootje.

Terug naar vriendjelief, het arme schaap. Voor zijn sexappeal had hij nog beter witte sokken in sandalen kunnen dragen. De enigen die hem deze zomer nog wel kinky zullen vinden bevinden zich waarschijnlijk in de darkroom van een roze café in een achterafsteegje van datzelfde idyllische badplaatsje. Maar of hij daar gelukkig van wordt?!

Ach ja, generalisatie lijkt soms wel tot nationale sport verheven in de journalistiek. Iedere halve zool snapt natuurlijk dat er niet één specifiek lichaamstype is waar alle vrouwen op vallen. Maar 1,2% van de mannen is verdoemd tot de eeuwige maagdelijkheid. 99% van dat getal komt neer op kindersterfte, en de andere procent heeft zich hoogstwaarschijnlijk opgesloten in een klooster. Op ieder potje past dus wel degelijk een dekseltje!

Johan Cruijff had zowaar gelijk, ‘’ieder voordeel heb zo z’n nadeel!’’. Sportschooljunkies zijn bewonderenswaardig en viriel, maar hun hobby neemt zoveel tijd in beslag dat je je afvraagt wat voor nut dat ijzervreten heeft, als dat alles ten kostte gaat van een normaal liefdesleven. Dadbods zijn knuffelbaar en relaxt, maar tja, ze doen je aan je vader denken, en zijn dus misschien alleen een goed idee als ze veel geld hebben. En morbide obesitaslijders laten zien hoe het niet moet, maar zijn stiekem reuzegezellig. Vraag maar aan Wendy van Dijk!

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 26-05-2015