Handleiding voor de saaie vrouw

2982

Handleiding voor de saaie vrouw

28-05-2015 - Artikelen

Saaie vrouwen, daar zit niemand op te wachten. Met deze gastcolumn ben je snel en gemakkelijk drie stappen dichterbij minder saai zijn.


Elke man met een vriendin kent het wel. Je bent tv aan het kijken en er verschijnt een prachtige, ietwat schaars geklede, vrouw op je beeldscherm. Uiteraard vindt je vriendin het een toepasselijk moment om te zeggen hoe ordinair de betreffende vrouw wel niet is. Geen enkel probleem natuurlijk, zei het niet dat ze wil dat jij dit bevestigd. Terwijl het kwijl langs je lippen loopt moet je dus opeens iets antwoorden als: ‘inderdaad, dat viel mij ook al op’ of ‘welke vrouw bedoelde je?’, of ‘gelukkig heb ik zo’n geweldige vrouw als jij.’

Natuurlijk meent een man dit niet. In het kader van eerlijkheid wil ik vrouwen daarom vragen begrip te hebben voor ons. We kunnen niet anders. We houden nou eenmaal van een klein beetje ordinair en wild.

Sterker nog, je kunt hier je voordeel mee doen. In plaats van je thee te drinken in je veel te wijde onderbroek, terwijl je jouw hardwerkende man om de haverklap bekritiseerd, kun je het ook leuk maken voor jullie beiden. Vandaar deze nuttige handleiding voor de saaie vrouw (mocht je geen saaie vrouw zijn, dan mag je hier stoppen met lezen en een boze post achterlaten op Facebook).

  1. Kap eens met theedrinken! Mannen haten thee. Vooral van kamille- en verse muntthee krijgen mannen rillingen. Nu denk je ‘maar dit is toch heel erg lekker en ook gezond’? Nee, het is saai en burgerlijk! Wij willen bier en wijn. En zeg nou zelf, zou een extra wijntje jou ook geen goed doen?

  2. Gooi de vetpan eens wat vaker aan! Quinoa, zeewier, (verkeerde) zaden en weet ik veel wat voor andere zogenaamde superfoods jij wel niet eet (en daarom wij ook). Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn smakeloos en saai (net als jij als je niet uitkijkt). Zondig eens! Bestel eens een lap vlees en frituur eens een bamischijf. Het zal je relatie goed doen.

  3. Verbrand je huispak! In het begin verraste je je man nog wel eens in een sexy kanten pakje. Inmiddels denk je dat je je verovering al binnen hebt. Het liefst loop je dan ook de gehele dag in je huispak/paardrijbroek/trainingspak rond. Tegelijkertijd vraag je je af waarom jullie seksleven niet meer is zoals in het begin… 

Vrouw, je weet wat je te doen staat! Jullie kunnen de wereld verbeteren door deze drie kleine stapjes, zodat we nog meer van jullie houden. Scheelt weer een tripje naar Afrika.  

Dit is een gastcolumn van Coen. Wil je ook een gastcolumn schrijven of weet je iemand die dat goed kan? Stuur dan een mail naar info@zeihij.nl.

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 28-05-2015