Fake je orgasme niet

1466

Fake je orgasme niet

15-04-2015 - Artikelen

Sommige vrouwen hebben neppe nagels, extensions, 3 dozen make-up op hun voorhoofd en siliconenborsten. Prima, dat is in de meeste gevallen te zien met het blote oog en we weten waar we aan toe zijn. Maar dat jullie vrouwen ook in grote getalen orgasmes faken? Dat kunnen we er echt niet bij hebben.


Als we alle ‘onderzoeken’ moeten geloven dan heeft een aanzienlijk deel van de vrouwen het orgasme weleens gefaked tijdens de seks. Elk onderzoek op internet lijkt een andere uitkomst te geven maar over het algemeen wordt er gesproken over een percentage tussen de 60 en 80 %.

Om eerlijk te zijn vind ik dit percentage enorm hoog. Ik had verwacht dat zo’n 40 % van de vrouwen weleens zou liggen kreunen zonder daadwerkelijk klaar te komen, maar dat aantal blijkt dus veel hoger te liggen. Ik dacht dat ik nog nooit had meegemaakt dat een meisje deed alsof, maar dat is dus nooit met zekerheid te zeggen. De vraag is dan: waarom doen vrouwen dit?

Op internet kom ik verschillende beweegredenen tegen. Soms kreunen vrouwen dus expres om hun eigen seksuele opwinding te verhogen om uiteindelijk alsnog klaar te komen. Dat kan ik nog wel begrijpen aangezien je uiteindelijk nog écht klaarkomt en het faken ervan in eerste instantie een hulpmiddel is. Een andere reden is dat vrouwen soms bang zijn voor de intimiteit die om de hoek komt kijken bij een orgasme. Sorry hoor, maar ik denk dat de situatie inmiddels al redelijk intiem is geworden gezien het feit dat jullie al in een oase van lichaamssappen aan het bedvogelen zijn. Maar oké, misschien is dat kreunen weer te intiem en een stapje te dicht bij emoties. Tot zover kan ik me dus nog wel redelijk in vrouwen verplaatsen.

Een veel vaker voorkomende reden is dat de vrouw in kwestie vriendlief niet wil kwetsen als ze niet klaarkomt. Dus doet ze alsof. Even verder redenerend: de vrouw heeft dus geen echt orgasme en doet alsof om eventuele moeilijke gesprekken te vermijden of om de man dus niet te ‘kwetsen’. Naar mijn mening is dit een verkeerde zaak. De man denkt dat ie alles goed doet in bed en gaat door met wat ie doet omdat zijn vrouwtje altijd klaarkomt (denkt ie). Ondertussen heeft de vrouw helemaal geen orgasmes en jullie leven met z’n tweeën in een seksuele fantasiebubbel. Ik hoef niet uit te leggen dat dit voor beiden een a-relaxte situatie is.

Wij mannen hebben liever dat de vrouw niet doet alsof maar gewoon vertelt wat ze wel/niet lekker vindt zodat we een vrouw wel kunnen laten klaarkomen en onze seksuele activiteiten eventueel kunnen verbeteren. Dan denken wij niet onterecht dat we koningen in bed zijn en jullie kunnen ook gewoon tenenkrullend jullie nagels in onze rug zetten als je je hoogtepunt bereikt. En dan hebben we een win-winsituatie. Dus doe niet alsof.

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 15-04-2015