Harige poesjes in BZV afl. 11

1348

Harige poesjes in BZV afl. 11

09-03-2015 - Artikelen

De makers van Boer Zoekt Vrouw hebben een extra twist aan het programma gegeven. Niet is wat het lijkt. Benieuwd? Lees dan de nieuwe analyse!


De ontknoping was daar. Terwijl heel Nederland stond te trillen van spanning, de aardbevingen in Groningen zijn er niks bij, zagen we hoe Geert voor Hetty kiest en Bertie er met Esther vandoor gaat.

Eigenlijk denk ik stiekem dat bij de volgende aflevering Art Rooijakkers in beeld verschijnt. De camera zal langzaam langs hem heen schuiven waarop hij de legendarische woorden uitspreekt: ‘wie is de mol’? Dan zien we Theo, Geert, Tom, Jan en Bertie gebroederlijk naast elkaar staan. De spannende achtergrondmuziek wordt opgevoerd en dan… stapt Bertie naar voren. Op dat moment blijkt dat we er allemaal zijn ingetuind: Bertie is helemaal niet de ijskoude, ongezellige en oersaaie emancipatieboerin waar Nederland helemaal genoeg van had! Wat een goede twist in het programma! Over alle ‘boerse’ molacties zal nog lang worden nagepraat.

Ik vrees dat de werkelijkheid iets anders zal uitpakken.

Daarentegen was de echte liefde in Huize Geert aan het opbloeien. En de gedumpte Ada gunt het de twee natuurlijk van harte. Ik vermoed dat Geert het trouwens jammer vind dat je geen polygame relatie aan dit programma kunt overhouden. Dat was toch wel zijn wildste fantasie geweest. Na het zien van Hetty ’s luxe interieur begonnen zijn twijfels bovendien ineens parten te spelen. Die hagelwitte gordijnen, die perfect gedekte tafel en het glanzende servies is niks voor hem. De twijfels sloegen toe en je zag hem denken: ‘is dit wel de juiste vrouw?’. Dit sprak hij trouwens ook uit naar Hetty: ‘Ik hoop dat we elkaar niet achter moeten laten, dat het niet klikt op den duur.’ Haha, Geert. Sorry dat ik hier even om moet lachen.

Waar ik ook om moest lachen was de kattenfobie van Jan. En zijn legendarische uitspraak ‘ik vind het leuke beesten, maar je moet ze eigenlijk niet zien en niet merken dat ze binnen zijn.’ Helaas voor hem bleken het ook nog joekels van een dieren te zijn.

Wat dat betreft was het de uitzending van de harige poesjes. Want ook Tom kwam met een aantal kittens aanzetten. Voor de schoonvader van Rimke, die last heeft van muizen. Dat was ook het enige waar Tom en schoonvader over konden praten, want Tom kon geen reet verstaan van het platte Friese dialect. Enkel knikken kan ook wonderen doen.

Goed. Ik kijk erg uit naar volgende week. Uit de promo bleek namelijk dat zowel Bertie als Theo hun dame vol op de bek pakken. De voorpagina’s voor volgende week zijn al gemaakt. Dat wil ik niet missen natuurlijk.

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 09-03-2015