Beste Ronald: Mannen roddelen ook

621

Beste Ronald: Mannen roddelen ook

07-09-2014 - Brieven aan...

In de rubriek ‘Brieven aan…’ volg je een briefwisseling tussen een man en een vrouw. Zij zullen bij elkaar hun hart luchten, vragen stellen en verschillen tussen man en vrouw bespreken. Vandaag geeft Jolien antwoord op de brief van Ronald.  Beste Ronald, Om eens een keer iets anders te doen en uit mijn comfortzone te […]


In de rubriek ‘Brieven aan…’ volg je een briefwisseling tussen een man en een vrouw. Zij zullen bij elkaar hun hart luchten, vragen stellen en verschillen tussen man en vrouw bespreken. Vandaag geeft Jolien antwoord op de brief van Ronald. 

Beste Ronald,

Om eens een keer iets anders te doen en uit mijn comfortzone te stappen, had ik mij als vrijwilliger opgegeven bij een evenement in Meppel. Ik mocht tickets scannen, ik had dit nog nooit eerder gedaan dus het leek me wel leuk. Tot ik, nietsvermoedend, op een woensdagavond werd gebeld. Of ik in plaats van tickets scannen, artiestenbegeleiding wilde doen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Het hield in dat ik het artiesten als Jett Rebel en Racoon naar hun zin moest maken. Kort gezegd door lief te lachen en goed eten te serveren. Ontzettend tof want ik mocht ze allemaal ontmoeten en mee genieten van de optredens. Na afloop kwamen de bands nog wat drinken en bitterballen eten. En na afloop van dat kwam de crew van Racoon broodjes frikandel eten en champagne drinken. Het was zelfs zo goed verzorgd dat ze niet weg waren te slaan. Het ene na het andere broodje met frikandel en een flinke dot mayonaise werd achterovergedrukt. De helft van die dot bleef hangen op de bebaarde wangen en lippen. Niet echt vrouwelijk. Maar het gesprek wat daar op volgde Ronald, daar wil ik het graag over hebben. Vrouwen roddelen, dat weten we allemaal. Ze roddelen vaak en veel. Maar deze mannen waren minstens net zo erg! “God, Martin is zo langzaam met opruimen. Vorige week al, nu weer! Ik word er niet goed van,” zei de kalende man met een mond vol frikandel. “Vertel mij wat! En hij is de helft vergeten. Dan moet ik dat zeker op gaan zitten te ruimen, dacht het mooi niet!” riep een ander. Ze begonnen nog net niet over zijn rare haar of zijn dikke kont, wat best had gekund stelde ik vast toen Martin binnen kwam strompelen. “Héé Martin jongen, hoe is het gegaan?” riepen de mannen en zelfs Martin kreeg een broodje aangeboden. Waar ze het vervolgens over hadden kon ik niet volgen, maar het ging zeker niet over Martin of zijn slome praktijken. Mannen roddelen ook! Dat dit voor eens en voor altijd duidelijk is. En wanneer heb jij voor het laatst geroddeld?

Liefs Jolien.

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 07-09-2014