9 dingen die je niet moet doen op Mannendag

717

9 dingen die je niet moet doen op Mannendag

1. Kook geen vegetarische maaltijd. Mannen houden nou eenmaal van vlees, dus neem ons dat niet af. Vooral niet op mannendag! 2. Voorstellen om langs de schoonfamilie te gaan.Schoonfamilie is prima, maar niet op mannendag. Dan willen wij niet vertellen hoe het met ons gaat.  3. Een romantische komedie kijken. We willen gewoon een mannelijke film met Silvester Stalonein […]


1. Kook geen vegetarische maaltijd. Mannen houden nou eenmaal van vlees, dus neem ons dat niet af. Vooral niet op mannendag!

2. Voorstellen om langs de schoonfamilie te gaan.Schoonfamilie is prima, maar niet op mannendag. Dan willen wij niet vertellen hoe het met ons gaat. 
3. Een romantische komedie kijken. We willen gewoon een mannelijke film met Silvester Stalonein de hoofdrol op mannendag. Niet dat slappe geouwehoer. En noem het al helemaal geen romkom, dat maakt het nog slapper.
4. Vroeg willen slapen. Hier is nog nooit iemand beter van geworden. Laat staan op mannendag.
5. Het huis opruimen. Dit willen wij niet, eigenlijk nooit. Maar op mannendag is dat helemaal verboden. 
6. Vakantiefoto’s inplakken. Gewoon doen als we niet thuis zijn oké?
7. Uitzoeken welke verzekering beter is. Dit soort dingen willen vrouwen altijd als wij er net geen zin in hebben.
8. Ons tegenspreken. Vrouwen maken er een hobby van om ons tegen te spreken. Dat mag natuurlijk, maar geef ons alleen vandaag even gelijk. Dat vonden mannen namelijk best fijn. 
9. Klagen over de lengte van ons toiletbezoek. Wij zitten nou eenmaal graag lang op het toilet. Boekje, smartphone of een krant erbij en wij zijn tevreden. Aangezien het niet alleen mannendag is, maar ook toiletdag moet dit zeker geaccepteerd worden!

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 19-11-2014