7 dingen die mannen wél voor kerst willen

1404

7 dingen die mannen wél voor kerst willen

18-12-2014 - Artikelen

Gisteren hadden we een lijstje met dingen die mannen absoluut niet willen voor kerst. Op verzoek van vele vrouwen nu een lijstje met dingen die mannen wél willen.


1. Afstandbestuurbare auto 

Mannen groeien nooit op. Dus geloof ons als we zeggen dat elke man een afstandbestuurbare auto wilt. Vat het niet te persoonlijk als hij je met dit autootje gaat laten zien hoe je wél achteruit in moet parkeren.

2. Een drone

Het hoeft echt geen dure drone te zijn, als het er maar één is. Er is natuurlijk wel het risico dat je man of vriend er de topless zonnende buurvrouw mee gaat bespieden, maar waarschijnlijk is de drone tegen de tijd dat het zomer is allang kapot of kwijt.
640px-Parrot_AR.Drone_2.0_-_indoor_hull

 

3. Lego

Behoeft dit uitleg? Misschien gaat bouwen aan jullie relatie niet zo soepel, met Lego kunnen mannen wel prima bouwen. Je hebt gegarandeerd geen last meer van je man.

nerdapproved.com

 

4. FIFA 15

Alle mannen willen wel FIFA 15. Altijd goed dus om dit onder de kerstboom te leggen. LET OP: Na het geven van dit cadeau zal je geliefde de komende maanden niet meer aanspreekbaar zijn.

5. Gebreide trui (het liefst van oma)

Wie zegt dat gebreide truien oubollig zijn, spaart waarschijnlijk zelf koopzegels. Een trui onder de boom is absoluut een goed idee. Het liefst zelfgebreid, maar gekocht mag ook. Elke man zal zou je eeuwig dankbaar zijn.

justeat.nl

 

6. Hemarookworst USB-stick

Sowieso is alles met rookworsten goed, maar de HEMArookworst- USB-stick is echt te tof. Op het werk of op school zal je vriend/man echt het mannetje zijn.

HEMA rookworst USB-stick

7. Wereldvrede

Oorlog is zó 2014, tijd voor vrede dus. Peace en alvast fijne kerstdagen.

Lees hier wat je vooral NIET moet kopen!

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 18-12-2014