7 cadeautjes die mannen niet willen voor kerst

2451

7 cadeautjes die mannen niet willen voor kerst

17-12-2014 - Artikelen

Kerstcadeautjes zoeken voor ons mannen is geen makkelijke taak. Maar alsjeblieft, ook al ben je ten einde raad, koop de volgende 7 cadeautjes niet! Maar echt, niet doen.


1. Een Willy warmer

Niemand wordt blij van semi-grappige cadeautjes onder de kerstboom. Voor zo ver wij weten trekt geen man deze wollige, kriebelige piemelwarmer aan. Mocht je een man zijn die dit wel draagt, graag jezelf aangeven bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Er is iets goed mis met je.

animal_willy_warmers

 

 

 

 

 

 

2. Een boekenbon

Als je niet eens de moeite neemt om een boek voor ons uit te zoeken, laat dan helemaal maar zitten.

3. Gereedschap

Het beeld van een klussende man is zó stringetje boven je broek. Sowieso is de stille hint dat wij eindelijk eens de spiegel op moeten hangen, niet echt een kerstboodschap. Wij geven jullie ook geen afwasborstel.

Gereedschap

 

 

 

 

 

 

 

4. Boxers

 Lingerie geven aan een vrouw is leuk. Er is veel keuze, het ziet er mooi uit en wat er in zit is vaak nog mooier. Deze dingen gelden allemaal niet voor een man. Mannen stinken alleen maar in hun ondergoed.

Man ondergoed

Wij snappen het ook niet, waarom een tijger uitlaten in je ondergoed?
Foto: Enrique Lin

 

 

 

 

 

 

 

5. Electronica

Het zit zo. Electronica is duur. En als we het dan toch gebruiken, willen we het duurste van het duurste. De onder-de-kerstboom-prijzen komen hier niet eens bij in de buurt. Gewoon niet aan beginnen dus. (Vergeet dit punt snel als je een goed gevulde portemonnee hebt)

6. Ovenschort met sixpack

Grappig, alsof we gaan koken…

Sixpack

 

 

 

 

 

 

 

7. Sokken

Meng je niet tussen de liefde van mannen en sokken. Het is een mannending, laat dat zo.

Deel dit artikel:

Auteur avatar

| 17-12-2014